Ratan fotelja MESIA v2 NATIVO™ nameštaj Beograd Srbija

Ratan fotelja MESIA

Ekskluzivne modularne NATIVO™ ratan lounge garniture! Kreirajte Vaš dizajnerski baštenski nameštaj po meri i u željenim bojama!

 • Dizajnerska ratan garnitura NATIVO™
 • Proizvedeno u Evropi
 • Preko 15 boja ratana
 • Preko 30 boja jastuka
 • Posetite NATIVO™ prodajni salon Beograd - čekamo vas!

Više detalja

Snižena cena!
Novi proizvod

RSD 155.999,00

RSD 271.999,00

-43%

- +

Dodaj u spisak želja

 
Više informacija

Savršen odmor na NATIVO™ dizajnerskim ratan garniturama za baštu i dom

Nameštaj od ratana asocira nas na trenutke odmora i relaksacije u ugodnom ambijentu naše bašte. Sa dizajnerksim nameštajam od ratana iz asortimana NATIVO™ švajcarksog dizajnerskog nameštaja unećete luksuz i eleganciju u Vaš baštenski prostor. Inovativan dizajn i kvalitetan ratan, glavne su odlike dizajnerske ratan garniture MESIA. Sam pogled na ovaj komad nameštaja poziva na popodnevno druženje, kao i na trenutke slavlja u Vašoj basti .
NATIVO™ ratan garniture izrađene su od sintetičkog ratana koji poseduje sve estetske karakteristike prirodnog materijala. Sinteticke ratan kao veštački materijal karakteriše izuzetna otpornost na sve vremenske neprilike i dugotrajnost. NATIVO™ je za Vaš komfor izabrao udobne jastuke i tekstil otporan na UV zrake. Svaki model garniture je moguće poručiti u dimenzijama po meri.

Personalizujte Vašu NATIVO™ ratan garnituru. Za sve modele baštenskog nameštaja dostupan je veliki izbor boja ratana i tekstila za jastuke. NATIVO™ se potrudio da u svoje palete uvrsti osnovne, zemljane tonove ali i neke nesvakidašnje i jarke boje. Vašu ratan garnituru možete poručiti i u žutoj, cvrneoj, zelenoj ili narandžastoj boji. Takođe, u ponudi su raznoliki dezeni jastuka. Palete boja ratana i tekstila nalaze se u kartici "Boje".

Uz svaku od NATIVO™ ratan garnitura dostupan je i NATIVO™ ratan klub sto.

NATIVO™ nameštaj patentiranog švajcarskog dizajna prilikom izrade koristi materijale visokog kvaliteta čime je osigurana visegodišnja garancija trajnosti nameštaja. Dođite u NATIVO™ prodajni salon u Beogradu i na licu mesta se uverite u kvalitet i originalnost proizvoda. Naši eksperti za nameštaj stoje Vam na raspolaganju za savete i sugestije. NATIVO™ dizajnerski nameštaj možete poručiti online, i isporuka nameštaja organizovana je u svim gradovima Srbije.

Dizajn i kvalitet
 • Moderan dizajn 
 • Ratan otporan na vremenske neprilike
 • Tekstil otporan na UV zračenje
 • Stabilna konstrukcija
 • Lako za održavanje
 • MADE IN EUROPE
 • NATIVO™ patentiran švajcarski dizajn - ekskluzivno dostupan ovde !
Dimenzije ca.

137 x 88 x 95 cm
Visina sedišta: 42 cm
Dubina sedišta: 60 cm

Boja

Kliknite na karticu "Boje" da biste videli paletu boja za NATIVO™ ratan garniture ili posetite naš prodajni salon u Beogradu gde možete pogledati izložene sve uzorke boja i materijala.
Molimo Vas da boju naznačite u polju za dodatni komentar tokom poručivanja.

Isporuka

1 x Ratan fotelja

Dodatne opcije

Upotpunite Vašu ratan garnituru odgovarajućim klub stolom:

Ratan klub sto MESIA

Dobro je znati...

Ovaj model dizajnerskog baštenskog nameštaja NATIVO™ je modularan i može se poručiti u različitim dimenzijama. Posetite NATIVO™ prodajni salon u Beogradu ili nas kontaktirajte putem mail-a ili telefona za dodatne informacije. 

 
Dimenzije

dimenzije ratan fotelja MESIA v2

 
Boje

NATIVO™ boje za dizajnerski ratan nameštaj

Pogledajte paletu i odlučite se za boju koja najviše odgovara Vašim potrebama. Uzorci boja izloženi su u NATIVO™ prodajnom salonu u Beogradu.

Paleta boja ratana NATIVO™ dizajnerski nameštaj Beograd Srbija

Paleta boja jastuka NATIVO™ dizajnerski ratan nameštaj Beograd Srbija

 
Isporuka i montaža

Transport i preuzimanje

Maksimalni rok isporuke je 90 radnih dana. 

Ukoliko želite sami da preuzmete nameštaj, to možete učiniti u našem magacinu u Beogradu.

Dodatni troškovi se naplaćuju za dostavu svih NATIVO™ proizvoda. Dostava se izvršava na slobodnom prostoru ispred ulaza klijenta. Za više informacija, kontaktirajte našu korisničku podršku na broj telefona 011 424 09 03 ili na e-mail adresu info@nativonamestaj.rs.

Troškovi isporuke podrazumevaju donošenje robe do ulaza zgrade ili kuće. Unošenje i montiranje nameštaja se dodatno naplaćuju. Za više informacija možete kontaktirati našu korisničku podršku.

 
Garancija

Garancija

Za sve NATIVO™ dizajnerske proizvode važi garancija proizvođača u trajanju od 24 meseca. Molimo Vas da reklamacije šaljete u pisanoj formi putem e-mail-a ili poštom.

30 Drugih proizvoda u istoj kategoriji