Ratan set MEMFIS v1

Svedeni i kvalitetni NATIVO™ baštenski setovi ratan nameštaja! Dizajnerski nameštaj za baštu i dom!

Više detalja

Snižena cena!
Novi proizvod

RSD 191.999,00

RSD 221.999,00

-14%

 
Više informacija

Upotpunite baštu i dom NATIVO™ dizajnerskim setovima od ratana

NATIVO™ Vam predstavlja baštenske setove za ručavanje, odmor, koktele,itd. Ratan dizajnerski nameštaj izuzetno je funkcionalan i lak za održavanje i čišćenje. Pogodan je za korišćenje na otvorenom i u zatvorenom prostoru. Setovi su udobni i lako uklopljivi u svaki enterijer te ih možete koristiti u trpezariji ili u dnevnoj sobi.

NATIVO™ ratan setovi proizvode se od najkvaltetnijih materijala. Sintetički ratan poseduje sve estetske karakteristike prirodnog materijala. Ovaj veštački materijal karakteriše izuzetna otpornost na sve vremenske neprilike i dugotrajnost. NATIVO™ je za Vaš komfor izabrao udobne jastuke i tekstil otporan na UV zrake.

Personalizujte Vaš NATIVO™ dizajnerski set. Za sve modele baštenskog nameštaja dostupan je veliki izbor boja ratana i tekstila za jastuke. NATIVO™ se potrudio da u svoje palete uvrsti osnovne, zemljane tonove ali i neke nesvakidašnje i jarke boje. Ratan set možete poručiti u žutoj, cvrneoj, zelenoj ili narandžastoj boji. Takođe, u ponudi su raznoliki dezeni jastuka. Palete boja ratana i tekstila nalaze se u kartici "Boje".

NATIVO™ dizajnerski nameštaj od ratana proizvodi se u Evropi i lako se montira. Budite u trendu sa NATIVO™ dizajnerskim nameštajem!

Dizajn i kvalitet
  • Moderan dizajn 
  • Ratan otporan na vremenske neprilike
  • Tekstil otporan na UV zračenje
  • Stabilna konstrukcija
  • Lako za održavanje
  • MADE IN EUROPE
  • NATIVO™ patentiran švajcarski dizajn - ekskluzivno dostupan ovde !
Dimenzije ca. (DxVxŠ)

Klub sto: 105 x 50 x 60 cm
Fotelja: 93 x 72 x 90 cm / Visina sedišta: 34 cm
Dvosed: 184 x 72 x 90 cm / Visina sedišta: 34 cm

Boja

Kliknite na karticu "Boje" da biste videli paletu boja za NATIVO™ ratan garniture ili posetite naš prodajni salon u Beogradu gde možete pogledati izložene sve uzorke boja i materijala.
Molimo Vas da boju naznačite u polju za dodatni komentar tokom poručivanja.

Isporuka

2 x Fotelja + 1 x Dvosed + 1 x Klub sto

 
Boje

NATIVO™ boje za dizajnerski ratan nameštaj

Pogledajte paletu i odlučite se za boju koja najviše odgovara Vašim potrebama. Uzorci boja izloženi su u NATIVO™ prodajnom salonu u Beogradu.

Paleta boja ratana NATIVO™ dizajnerski nameštaj Beograd Srbija

Paleta boja jastuka NATIVO™ dizajnerski ratan nameštaj Beograd Srbija

 
Isporuka i montaža

Transport i preuzimanje

Ukoliko želite sami da preuzmete nameštaj, to možete učiniti u našem magacinu u Beogradu.

NATIVO™ može BESPLATNO da isporuči kupljeni nameštaj na željenu adresu u celoj Srbiji. Ukoliko želite da Vam nameštaj dostavimo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Hrvatskoj, kontaktirajte našu korisničku podršku na broj telefona 011 424 09 03 ili na e-mail adresu info@nativonamestaj.rs.

Troškovi isporuke podrazumevaju donošenje robe do ulaza zgrade ili kuće. Unošenje i montiranje nameštaja se dodatno naplaćuju. Za više informacija možete kontaktirati našu korisničku podršku.

 
Garancija

Garancija

Za sve NATIVO™ dizajnerske proizvode važi garancija proizvođača u trajanju od 24 meseca. Molimo Vas da reklamacije šaljete u pisanoj formi putem e-mail-a ili poštom.

30 Drugih proizvoda u istoj kategoriji