Dizajnerski ratan klub sto MATIS

Funkcionalni i dugotrajni NATIVO™ ratan klub stolovi! Ulepšajte svoju baštu i dom kvalitetnim komadom dizajnerskog nameštaja!

Više detalja

Snižena cena!
Novi proizvod

RSD 83.999,00

RSD 98.999,00

-15%

- +

Dodaj u spisak želja

 
Više informacija

Izdržljivi i praktični NATIVO™ ratan klub stolovi za baštu i dom

Ratan klub stolovi NATIVO™ brenda pogodni su za korišćenje u otvorenom i u zatvorenom prostoru. Koristite ih kao dodatno mesto za sedenje, tabure, za odlaganje peškira pored bazena,...

Dizajn ratan klub stolova odgovara dizajnu NATIVO™ ratan lounge garnitura ali se lako uklapa u svaki enterijer i eksterijer. Dostupni su u preko 15 boja ratana, tako da ćete ih lako ukombinovati sa preostalim nameštajem. Kvalitet sintetičkog ratana čini ove komade dizajnerskog nameštaja izdržljivim i otpornim na vremenske neprilike. Ovaj materijal lak je za održavanje i čišćenje. NATIVO™ dizajnerski nameštaj od ratana proizvodi se u Evropi.

Budite u trendu sa NATIVO™ dizajnerskim nameštajem od ratana!

Dizajn i kvalitet
  • Moderan dizajn 
  • Materijali visokog kvaliteta
  • Prvoklasna izrada
  • Stabilna konstrukcija
  • Lako za održavanje
  • MADE IN EUROPE
  • NATIVO™ patentiran švajcarski dizajn - ekskluzivno dostupan ovde !
Dimenzije (DxVxŠ)

100 x 35 x 60 cm

Boja

Kliknite na karticu "Boje" da biste videli paletu boja za NATIVO™ ratan ili posetite naš prodajni salon u Beogradu gde možete pogledati izložene sve uzorke boja i materijala.
Molimo Vas da boju naznačite u polju za dodatni komentar tokom poručivanja.

Isporuka

1 x Ratan klub sto

 
Boje

NATIVO™ boje za dizajnerski ratan nameštaj

Pogledajte paletu i odlučite se za boju koja najviše odgovara Vašim potrebama. Uzorci boja izloženi su u NATIVO™ prodajnom salonu u Beogradu.

Paleta boja ratana NATIVO™ dizajnerski nameštaj Beograd Srbija

 
Isporuka i montaža

Transport i preuzimanje

Maksimalni rok isporuke je 90 radnih dana. 

Ukoliko želite sami da preuzmete nameštaj, to možete učiniti u našem magacinu u Beogradu.

Dodatni troškovi se naplaćuju za dostavu svih NATIVO™ proizvoda. Dostava se izvršava na slobodnom prostoru ispred ulaza klijenta. Za više informacija, kontaktirajte našu korisničku podršku na broj telefona 011 424 09 03 ili na e-mail adresu info@nativonamestaj.rs.

Troškovi isporuke podrazumevaju donošenje robe do ulaza zgrade ili kuće. Unošenje i montiranje nameštaja se dodatno naplaćuju. Za više informacija možete kontaktirati našu korisničku podršku.

 
Garancija

Garancija

Za sve NATIVO™ dizajnerske proizvode važi garancija proizvođača u trajanju od 24 meseca. Molimo Vas da reklamacije šaljete u pisanoj formi putem e-mail-a ili poštom.

7 Drugih proizvoda u istoj kategoriji