Dušek EUCALYSS VISCO MEMORY

NATIVO™ dušeci u različitim veličinama. Vrhunski kvalitet po povoljnoj ceni.

Više detalja

Snižena cena!
Novi proizvod

RSD 49.799,00

RSD 94.799,00

-47%

Vreme isporuke od 4 do 6 nedelja

- +

Dodaj u spisak želja

 
Više informacija

Uz NATIVO™ dušeke udoban i miran san Vam je zagarantovan!

Pored kreveta i podnica, i dušek predstavlja osnovu za dobar san. Budući da tokom noći moramo da nadoknadimo utrošenu energiju, jako je bitno pronaći dušek koji u potpunosti odgovara našem telu. Stoga Vam NATIVO™ nudi veliki izbor dušeka koji će zadovoljiti najrazličitije zahteve, a sigurni smo da će svako od Vas pronaći onaj na kojem se najprijatnije oseća.

Naši dušeci dostupni su u više dimenzija i kompatibilni su sa dizajnerskim krevetima NATIVO™. Napravljeni su od posebnih materijala koji deluju antialergijski i antistatički i sprečavaju naseljavanje grinja, bakterija i prašine. Napokon ćete moći slobodno da dišete i u potpunosti se prepustite snu.

Dušek EUCALYSS VISCO MEMORY sadrži poseban sloj viskoelastične pene, koja detektuje respodelu telesne toplote i težine i prilagođava se Vašem telu i položaju u kom spavate. Njegova glavna karakteristika jeste termoregulcija, što znači da će Vam leti spavanje na ovom dušeku biti prijatno, a zimi toplo.

Presvlaka dušeka EUCALYSS napravljen je na bazi 100% prirodnih vlakana Eukaliptusa koji su jedinstveno struktuirani tako da sprečavaju prodiranje vlage unutar dušeka i odbijaju insekte, obezbeđujući Vam miran i nesmetani san.

EUCALYSS vlakna su izuzetno glatka i po mekoći podsećaju na najfiniji pamuk.

Posetite salon nameštaja NATIVO™, testirajte naše dušeke i odaberite omiljeni. Bićete impresionirani visokim stepenom kvaliteta i udobnošću koje pružaju.

Nemojte se više prilagođavati dušeku, neka se dušek prilagodi Vama!

Dizajn i kvalitet
  • Moderan dizajn 
  • Materijali vrhunskog kvaliteta
  • Prvoklasna izrada
  • NATIVO™ patentiran švajcarski dizajn - ekskluzivno dostupan ovde!
Dimenzije

140 x 200 cm
160 x 200 cm
180 x 200 cm

Visina: 24 cm

Materijal

HLP pena: 22 cm
Memory pena: 4+2 cm
Presvlaka Eucalyss koja se takođe sastoji od memory pene

Isporuka

1 x Dušek

 
Isporuka i montaža

Transport i preuzimanje

Ukoliko želite sami da preuzmete nameštaj, to možete učiniti u našem magacinu u Beogradu.

Dodatni troškovi se naplaćuju za dostavu svih NATIVO™ proizvoda. Dostava se izvršava na slobodnom prostoru ispred ulaza klijenta. Za više informacija, kontaktirajte našu korisničku podršku na broj telefona 011 424 09 03 ili na e-mail adresu info@nativonamestaj.rs.

Troškovi isporuke podrazumevaju donošenje robe do ulaza zgrade ili kuće. Unošenje i montiranje nameštaja se dodatno naplaćuju. Za više informacija možete kontaktirati našu korisničku podršku.

 
Garancija

Garancija

Za sve NATIVO™ dizajnerske proizvode važi garancija proizvođača u trajanju od 24 meseca. Molimo Vas da reklamacije šaljete u pisanoj formi putem e-mail-a ili poštom.

3 Drugih proizvoda u istoj kategoriji