Dušek SILVERPROTECT sa hladno livenom penom

NATIVO™ dušeci u različitim veličinama. Vrhunski kvalitet po povoljnoj ceni.

Više detalja

Snižena cena!
Novi proizvod

RSD 37.599,00

RSD 144.799,00

-74%

- +

Dodaj u spisak želja

 
Više informacija

Uz NATIVO™ dušeke udoban i miran san Vam je zagarantovan!

Pored kreveta i podnica, i dušek predstavlja osnovu za dobar san. Budući da tokom noći moramo da nadoknadimo utrošenu energiju, jako je bitno pronaći dušek koji u potpunosti odgovara našem telu. Stoga Vam NATIVO™ nudi veliki izbor dušeka koji će zadovoljiti najrazličitije zahteve, a sigurni smo da će svako od Vas pronaći onaj na kojem se najprijatnije oseća.

Naši dušeci dostupni su u više dimenzija i kompatibilni su sa dizajnerskim krevetima NATIVO™. Napravljeni su od posebnih materijala koji deluju antialergijski i antistatički i sprečavaju naseljavanje grinja, bakterija i prašine. Napokon ćete moći slobodno da dišete i u potpunosti se prepustite snu.

Dušek SILVERPROTECT sa hladno livenom penom pruža veliku udobnost i dugotrajnost. Ova pena je sačinjena od otvorenih ćelija koje omogućavaju slobodan protok vazdzuha i sprečavaju upijanje vlage, koja je glavni uzrok za stvaranje i razmnožavanje mikroorganizama.

Presvlaka dušeka u svojoj strukturi sadrži jone srebra, koji deluju kao prirodni antibiotik i sprečavaju prodiranje štetnih bakterija koje bi mogle štetiti materijalu. Medicinski je dokazano da joni srebra u samo nekoliko minuta neutrališu bakterije, grinje, streptokoke, viruse i duge mikroorganizme, pa se stoga ovaj dušek preporučuje osobama koje imaju problema sa alergijama.

Posetite salon nameštaja NATIVO™, testirajte naše dušeke i odaberite omiljeni. Bićete impresionirani visokim stepenom kvaliteta i udobnošću koje pružaju.

Nemojte se više prilagođavati dušeku, neka se dušek prilagodi Vama!

Dizajn i kvalitet
  • Moderan dizajn 
  • Materijali vrhunskog kvaliteta
  • Prvoklasna izrada
  • NATIVO™ patentiran švajcarski dizajn - ekskluzivno dostupan ovde!
Dimenzije

140 x 200 cm
160 x 200 cm
180 x 200 cm

Visina: 16 cm

Materijal

HLP pena: 16 cm
Presvlaka Silver

Isporuka

1 x Dušek

 
Isporuka i montaža

Transport i preuzimanje

Maksimalni rok isporuke je 90 radnih dana. 

Ukoliko želite sami da preuzmete nameštaj, to možete učiniti u našem magacinu u Beogradu.

Dodatni troškovi se naplaćuju za dostavu svih NATIVO™ proizvoda. Dostava se izvršava na slobodnom prostoru ispred ulaza klijenta. Za više informacija, kontaktirajte našu korisničku podršku na broj telefona 011 424 09 03 ili na e-mail adresu info@nativonamestaj.rs.

Troškovi isporuke podrazumevaju donošenje robe do ulaza zgrade ili kuće. Unošenje i montiranje nameštaja se dodatno naplaćuju. Za više informacija možete kontaktirati našu korisničku podršku.

 
Garancija

Garancija

Za sve NATIVO™ dizajnerske proizvode važi garancija proizvođača u trajanju od 24 meseca. Molimo Vas da reklamacije šaljete u pisanoj formi putem e-mail-a ili poštom.

3 Drugih proizvoda u istoj kategoriji