Dizajnerski tabure CHESTERFIELD ANTIK

Nova kolekcija CHESTERFIELD taburea za ljubitelje tradicionalnog nameštaja. Ekskluzivni NATIVO™ dizajnerski nameštaj za svačiji ukus.

Više detalja

Snižena cena!
19449
Novi proizvod

RSD 23.699,00

RSD 31.699,00

-25%

Vreme isporuke od 4 do 6 nedelja

- +

Dodaj u spisak želja

 
Više informacija

Oživite tradiciju uz CHESTERFIELD taburee NATIVO™ brenda

Tabure CHESTERFIELD neizostavan je komad nameštaja svakog doma zbog svoje praktičnosti i funkcionalnosti. NATIVO™ je posvetio svoju kolekciju CHESTERFIELD modela onima koji žele da ostanu verni tradicionalnom stilu. Ovi modeli predstavljaju pravo remek-delo za Vaš dnevni boravak. Odlikuju se vrhunskim kvalitetom, izdržljivošću i dugotrajnošću. Ovim komadom nameštaja dokazaćete Vašu samouverenost i Vaš stil.

Na raspolaganju su Vam 4 modela u mikrofiberu ili eko koži sa nogama od punog drveta – antik, dark, grey i white. Odaberite onaj koji se najviše uklapa uz ostatak enterijera i unesite luksuz u Vaš dnevni boravak. Jedna od najvažnijih karakteristika ovih dizajnerskih taburea jeste jaka i izdržljiva struktura od punog drveta i dugotrajan materijal visokog kvaliteta koji ćete lako čistiti i održavati.

Preporučujemo Vam da uklopite CHESTERFIELD tabure sa garniturom klub stolom istog dizajna i sa stilom upotpunite Vaš dnevni boravak.

Iskoristite sniženja i poručite online ili u salonu nameštaja NATIVO™ u Beogradu! 

Dizajn i kvalitet
  • Moderni redizajn CHESTERFIELD modela
  • Materijali visokog kvaliteta
  • Prvoklasna izrada
  • Stabilna konstrukcija
  • Lako za održavanje
  • NATIVO™ patentiran švajcarski dizajn - ekskluzivno dostupan ovde!
Dimenzije (DxVxŠ)

80 x 45 x 45 cm

Boja

Braon, starinski izgled

Materijal

Mikrofiber sa nitnama

Sastav materijala:
100% Poliester

Isporuka

1 x Tabure

 
Isporuka i montaža

Transport i preuzimanje

Ukoliko želite sami da preuzmete nameštaj, to možete učiniti u našem magacinu u Beogradu.

Dodatni troškovi se naplaćuju za dostavu svih NATIVO™ proizvoda. Dostava se izvršava na slobodnom prostoru ispred ulaza klijenta. Za više informacija, kontaktirajte našu korisničku podršku na broj telefona 011 424 09 03 ili na e-mail adresu info@nativonamestaj.rs.

Troškovi isporuke podrazumevaju donošenje robe do ulaza zgrade ili kuće. Unošenje i montiranje nameštaja se dodatno naplaćuju. Za više informacija možete kontaktirati našu korisničku podršku.

 
Garancija

Garancija

Za sve NATIVO™ dizajnerske proizvode važi garancija proizvođača u trajanju od 24 meseca. Molimo Vas da reklamacije šaljete u pisanoj formi putem e-mail-a ili poštom.

30 Drugih proizvoda u istoj kategoriji