Dizajnerski krevet NEO sa LED rasvetom i USB priključkom NATIVO™ nameštaj Beograd Srbija

Dizajnerski krevet NEO sa LED rasvetom i USB priključkom

Originalan i funkcionalan dizajn NATIVO™ kreveta. Luksuz nikada nije bio pristupačniji!

Više detalja

Snižena cena!
Novi proizvod

RSD 113.999,00

RSD 173.999,00

-34%

- +

Dodaj u spisak želja

 
Više informacija

NATIVO™ dizajnerski kreveti za udoban san

Dizajnerski kreveti inovativnog dizajna NATIVO™ brenda obezbediće Vam miran i spokojan san. Brzi tempo modernog života zahteva od nas da u potpunosti iskoristimo vreme namenjeno snu. Sigurno je bilo dana kada se i nakon 8 sati sna osećate umorno i nenaspavano - to Vam se više neće događati uz dizajnerske krevete NATIVO™. Zahvaljujući njihovom kvalitetu i udobnosti svakog jutra ćete se buditi puni energije i spremni za predstojeći dan.

Svako od Vas u širokom asortimanu dizajnerskih kreveta može pronaći model svojih snova. Odaberite željeni model i personalizujte ga u skladu sa Vašim ukusom i potrebama. Možete birati između 6 ponuđenih materijala – 3 vrste kože i 3 vrste štofa. Koji god odaberete nećete pogrešiti, jer su svi materijali koje NATIVO™ koristi za izradu svog nameštaja vrhunskog kvaliteta, izdržljivi i dugotrajni. Nakon toga sledi odabir boje – svaki materijal ima svoju posebnu paletu boja koja Vam pruža mogućnost da od 30 mogućih kombinacija izaberete onu koja Vam se najviše sviđa i koja se najbolje uklapa uz ostatak nameštaja Vaše spavaće sobe. Svaki model može biti izrađen u standardnim dimenzijama kreveta, a ukoliko želite krevet po meri dođite u naš salon nameštaja ili poručite telefonom.

Na sve to NATIVO™ je dodao i posebne elemente koji čine dizajnerske krevete jedinstvenima. LED rasveta napraviće bajkovitu atmosferu u Vašoj sobi, a USB priključak praktičan je dodatak koji će Vam olakšati punjenje uređaja.

Upotpunite Vaš novi dizajnerski krevet kupovinom dušeka i podnica i Vaš ugođaj će biti potpun. Posetite salon nameštaja NATIVO™ u Beogradu, uverite se u kvalitet naših proizvoda i iskoristite sjajne popuste!

Dizajn i kvalitet
  • Moderan dizajn 
  • Materijali visokog kvaliteta
  • Prvoklasna izrada
  • Stabilna konstrukcija
  • Lako za održavanje
  • MADE IN EU
  • NATIVO™ patentiran švajcarski dizajn - ekskluzivno dostupan ovde !
Dimenzije ca.

Površina unutrašnjosti rama: 180 x 200 cm
Ukupna širina: 205 cm
Ukupna dužina: 220 cm
Visina uzglavlja: 125 cm
Visina rama: 45 cm

Boja

Kliknite na karticu "Boje" da biste videli palete boja za sve NATIVO™ materijale ili posetite naš prodajni salon u Beogradu gde možete pogledati izložene sve uzorke boja i materijala.
Molimo Vas da boju naznačite u polju za dodatni komentar tokom poručivanja.

LED osvetljenje

LED osvetljenje možete podešavati ili potpuno isključiti daljinskim upravljačem koji dobijate uz krevet.
Izaberite boju i intenzitet koji najviše odgovaraju Vašem enterijeru i raspoloženju i dodatno ulepšajte svoj dom.

LED daljinski

Noćni ormarić

Upotpunite dizajnerski krevet sa noćnim ormarićem:

nocni stocic

Dodatne opcije

Sve NATIVO™ dizajnerske krevete možete kompletirati odgovarajućim dušekom i podnicama. Posetite NATIVO™ prodajni salon nameštaja u Beogradu i isprobajte naše proizvode!

Isporuka

1 x Ram kreveta sa LED rasvetom i USB priključkom

Dobro je znati...

Dizajnerske krevete NATIVO™ je moguće naručiti u različitim dimenzijama. Za izradu kreveta u dimenzijama po meri možete nam poslati upit e-mail-om, telefonskim putem ili posetiti NATIVO™ prodajni salon nameštaja u Beogradu. 

 
Specifikacija
Nominalni napon USB-a 5 V
Dozvoljeni napon USB-a 4,75–5,50 V
Maksimalni intezitet struje USB-a 0,5 A
Maksimalna snaga USB-a 2,5 W
 
Dimenzije

Dimenzije Dizajnerski krevet NEO sa LED rasvetom i USB priključkom

 
Boje

NATIVO™ palete boja

U ovoj kartici ćete naći palete za svaki od NATIVO™ materijala. Uzorke boja možete videti i uživo u NATIVO™ prodajnom salonu u Beogradu.

Italijanska koža

Premijum eko koža

Štof BOSSPremijum štof PARIS

Premijum štof APOLLO

Premijum štof PIANO

Premijum štof SEATTLE

Premijum štof SAHARA

Premijum eko koža ARIZONA

Prava koža TOLEDO

 
Materijali

Opis NATIVO™ materijala

Eko koža

Definitivno najekonomičniji izbor materijala za NATIVO™ dizajnerske garniture i krevete. Proizvodi se od poliuretana (PU). PU koža je takođe poznata pod imenom Kožni Tekstil. Eko koža se veoma lako čisti i izdržljiva je ako se redovno održava. Oni koji se odluče za ovu opciju dobijaju na originalnom dizajnu po prisupačnoj ceni.

Premijum eko koža ARIZONA

Premijum eko koža ARIZONA je specifična po tome što u svemu imitira izgled kože. Takođe, ona je specijalno tretirana protiv zadržavanja fleka od mastila. One se jednostavno brišu sa par poteza gumice. Dakle, idealan materijal za osobe sa malom decom koja su u fazi pisanja po zidovima i nameštaju.

Kombinacija italijanska koža + eko koža

Sa ovom kombinacijom visoko opterećeni delovi (kao što su sedišta, rukonasloni, nasloni za leđa i leđni jastuci) su od prave italijanske kože. Samo sekundarni delovi za udobnost (kao šro su leđa garniture i strane dizajnerskih garnitura) su napravljeni od eko kože. NATIVO™ Vam ovom kombinacijom donosi vrhunski kvalitet po pristupačnoj ceni.

Italijanska koža (sertifikovano)

NATIVO™ dizajnerski nameštaj u 100% pravoj italijanskoj telećoj koži. Italijanska koža teleći boks je meka, dugotrajna koža debljine od 1,2 do 1,4 mm. Koža ima prirodnu granulaciju koja se zadržava blagim tretmanom. Najluksuzniji materijal u ponudi.

Štof BOSS

Materjal otporan na grebanje
Pogodan za domaćinstva sa više članova
Visoka otpornost na habanje
Dostupan u različitim bojama

Premijum štof APOLLO

NATIVO™ je uvideo da je u sferi štofa neophodno uvesti i štofove sa specijalnim karakteristikama. APOLLO štof iwdvaja se svojom izdržljivošću od preko 100,000 ciklusa, što je izrazito dobra performansa za bilo koji materijal. Takođe, specijalno je obrađen za lako skidanje fleka vodom sa blagom sapunicom. Ovaj materijal je tretiran i protiv upijanja tečnosti, ona sam sklizne sa njega i ne ulazi u štof.

Premijum štof PARIS

PARIS je takođe specijalano tretiran NATIVO™ materijal. Iwuwetno mekan na dodir i sa tretmanom za lako skidanje fleka. Oba premijum štofa su pogodna za osobe sa malom decom ili kućnim ljubimcima zbog spospobnosti lakog skidanja fleka vodom sa malo sapunice.

 
Isporuka i montaža

Transport i preuzimanje

Maksimalni rok isporuke je 90 radnih dana. 

Ukoliko želite sami da preuzmete nameštaj, to možete učiniti u našem magacinu u Beogradu.

Dodatni troškovi se naplaćuju za dostavu svih NATIVO™ proizvoda. Dostava se izvršava na slobodnom prostoru ispred ulaza klijenta. Za više informacija, kontaktirajte našu korisničku podršku na broj telefona 011 424 09 03 ili na e-mail adresu info@nativonamestaj.rs.

Troškovi isporuke podrazumevaju donošenje robe do ulaza zgrade ili kuće. Unošenje i montiranje nameštaja se dodatno naplaćuju. Za više informacija možete kontaktirati našu korisničku podršku.

 
Garancija

Garancija

Za sve NATIVO™ dizajnerske proizvode važi garancija proizvođača u trajanju od 24 meseca. Molimo Vas da reklamacije šaljete u pisanoj formi putem e-mail-a ili poštom.

29 Drugih proizvoda u istoj kategoriji