Dizajnerski krevet MOON sa rasvetom

Originalan i funkcionalan dizajn NATIVO™ kreveta. Luksuz nikada nije bio pristupačniji!

Više detalja

Snižena cena!
Novi proizvod

RSD 94.999,00

RSD 124.999,00

-24%

- +

Dodaj u spisak želja

 
Više informacija

NATIVO™ dizajnerski kreveti za udoban san

Dizajnerski kreveti inovativnog dizajna NATIVO™ brenda obezbediće Vam miran i spokojan san. Brzi tempo modernog života zahteva od nas da u potpunosti iskoristimo vreme namenjeno snu. Sigurno je bilo dana kada se i nakon 8 sati sna osećate umorno i nenaspavano - to Vam se više neće događati uz dizajnerske krevete NATIVO™. Zahvaljujući njihovom kvalitetu i udobnosti svakog jutra ćete se buditi puni energije i spremni za predstojeći dan.

Svako od Vas u širokom asortimanu dizajnerskih kreveta može pronaći model svojih snova. Odaberite željeni model i personalizujte ga u skladu sa Vašim ukusom i potrebama. Možete birati između 6 ponuđenih materijala – 3 vrste kože i 3 vrste štofa. Koji god odaberete nećete pogrešiti, jer su svi materijali koje NATIVO™ koristi za izradu svog nameštaja vrhunskog kvaliteta, izdržljivi i dugotrajni. Nakon toga sledi odabir boje – svaki materijal ima svoju posebnu paletu boja koja Vam pruža mogućnost da od 30 mogućih kombinacija izaberete onu koja Vam se najviše sviđa i koja se najbolje uklapa uz ostatak nameštaja Vaše spavaće sobe. Svaki model može biti izrađen u standardnim dimenzijama kreveta, a ukoliko želite krevet po meri dođite u naš salon nameštaja ili poručite telefonom.

Na sve to NATIVO™ je dodao i posebne elemente koji čine dizajnerske krevete jedinstvenima. LED rasveta napraviće bajkovitu atmosferu u Vašoj sobi.

Upotpunite Vaš novi dizajnerski krevet kupovinom dušeka i podnica i Vaš ugođaj će biti potpun. Posetite salon nameštaja NATIVO™ u Beogradu, uverite se u kvalitet naših proizvoda i iskoristite sjajne popuste!

Dizajn i kvalitet
  • Moderan dizajn 
  • Materijali visokog kvaliteta
  • Prvoklasna izrada
  • Stabilna konstrukcija
  • Lako za održavanje
  • MADE IN EU
  • NATIVO™ patentiran švajcarski dizajn - ekskluzivno dostupan ovde !
Dimenzije ca.

Površina unutrašnjosti rama: 180 x 200 cm
Ukupna širina: 195 cm
Ukupna dužina: 221 cm
Visina uzglavlja: 98 cm
Visina rama: 37 cm

Boja

Kliknite na karticu "Boje" da biste videli palete boja za sve NATIVO™ materijale ili posetite naš prodajni salon u Beogradu gde možete pogledati izložene sve uzorke boja i materijala.
Molimo Vas da boju naznačite u polju za dodatni komentar tokom poručivanja.

LED osvetljenje

LED osvetljenje možete podešavati ili potpuno isključiti daljinskim upravljačem koji dobijate uz krevet.
Izaberite boju i intenzitet koji najviše odgovaraju Vašem enterijeru i raspoloženju i dodatno ulepšajte svoj dom.

LED daljinski

Isporuka

1 x Ram kreveta sa LED rasvetom

Dodatne opcije

Sve NATIVO™ dizajnerske krevete možete kompletirati odgovarajućim dušekom i podnicama. Posetite NATIVO™ prodajni salon nameštaja u Beogradu i isprobajte naše proizvode!

Dobro je znati...

Dizajnerske krevete NATIVO™ je moguće naručiti u različitim dimenzijama. Za izradu kreveta u dimenzijama po meri možete nam poslati upit e-mail-om, telefonskim putem ili posetiti NATIVO™ prodajni salon nameštaja u Beogradu.

 
Dimenzije

dimenzije dizajnerski krevet MOON NATIVO dizajnerski nameštaj Beograd

 
Isporuka i montaža

Transport i preuzimanje

Maksimalni rok isporuke je 90 radnih dana. 

Ukoliko želite sami da preuzmete nameštaj, to možete učiniti u našem magacinu u Beogradu.

Dodatni troškovi se naplaćuju za dostavu svih NATIVO™ proizvoda. Dostava se izvršava na slobodnom prostoru ispred ulaza klijenta. Za više informacija, kontaktirajte našu korisničku podršku na broj telefona 011 424 09 03 ili na e-mail adresu info@nativonamestaj.rs.

Troškovi isporuke podrazumevaju donošenje robe do ulaza zgrade ili kuće. Unošenje i montiranje nameštaja se dodatno naplaćuju. Za više informacija možete kontaktirati našu korisničku podršku.

 
Garancija

Garancija

Za sve NATIVO™ dizajnerske proizvode važi garancija proizvođača u trajanju od 24 meseca. Molimo Vas da reklamacije šaljete u pisanoj formi putem e-mail-a ili poštom.

30 Drugih proizvoda u istoj kategoriji