NATIVO™ Srbija

KONCEPT

NATIVO™ - jedinstven švajcarski kvalitet i dizajn!

NATIVO™ je švajcarski brend dizajnerskog nameštaja. Luksuz nikada nije bio pristupačniji. Vrhunski kvalitet i dizajn od sada i u Srbiji.

Šta NATIVO™ brend čini jedinstvenim?

NATIVO™ kreira svoje modele dizajnerskih garnitura i kreveta i nudi širok asortiman nameštaja za dom, baštu i kancelariju. NATIVO™ nameštaj možete poručiti na online prodavnici ili u salonu nameštaja Beograd. Naši eksperti će Vam pomoći da odaberete model, dimenzije, materijal i boju Vašeg nameštaja. NATIVO™ sarađuje direktno sa proizvođačima. Najveći deo naših proizvoda ekskluzivno je dostupan u NATIVO™ salonima nameštaja i online prodavnicama.

Naš slogan - švajcarski način života !

Švajcarski standardi oduvek su ukazivali na vrhunski kvalitet, atraktivan dizajn proizvoda i najbolju uslugu po pristupačnim cenama! Naši klijenti se nalaze širom sveta ali svi imaju visoka očekivanja kada su u pitanju dizajn i kvalitet nameštaja. Vaš pogled na život je odredio koncept našeg brenda - politiku poslovanja i cene.

Opremite svoj životni prostor kvalitetnim i funkcionalnim dizajnerskim nameštajem.

Zahtevamo: kvalitet, dizajn i pristupačne cene!

U odnosu na kvalitet - ni jedna zemlja nema reputaciju proizvodnje kvalitetnih proizvoda kao Švajcarska.

Kvalitet i razumevanje potreba klijenata su osnove našeg poslovanja. "Švajcarski dizajn" nameštaja predstavlja sintezu dva prethodno navedena pojma. NATIVO™ ide još jedan korak dalje. NATIVO™ je jedan od retkih prodavaca u Švajcarskoj i Evropi koji dizajnira svoje modele i koji ih kupuje direktno od proizvođača. To nam dozvoljava kontrolišemo kvalitet i održavamo ga na vrhunskom nivou.

Cene: dizajnerski nameštaj vrhunskog kvaliteta po pristupačnim cenama!