Politika zaštite privatnosti potrošača NATIVO™

Zaštita privatnosti podataka

Kako bismo mogli da sačuvamo i obradimo Vašu porudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i kontakt telefon. Ovi podaci nam omogućuju da Vam isporučimo poručenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu Vaše porudžbine. Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih Vaših podataka. Prikupljamo samo osnovne podatke o potrošačima - neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora da li žele da budu obrisani sa liste za primanje mesečnog obaveštenja. Svi podaci o potrošačima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje funkcije koju vrše. Svi zaposleni firme NATIVO™ odgovorni su za poštovanje ovih načela zaštite privatnosti. Obavezujemo se da prikupljene podatke nećemo koristititi ni u koje druge svrhe, niti ih prosleđivati trećim licima.

Prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju na našoj online prodavnici, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo kako bismo unapredili naš asortiman nameštaja i izgled našeg sajta. Takođe, ovaj proces nam daje mogućnost da Vam obezbed i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

NATIVO™ koristi kolačiće („cookies“) kako bi Vam omogućio kvalitetniji pristup sajtu. Kolačić („cookie“) je tekstualni fajl koji je smešten na hard disku od strane web servera. Kolačići ne mogu zaraziti virusom Vaš kompjuter niti pokrenuti program. Oni se dodeljuju Vama i jedino mogu biti pročitani od strane web servera u domenu koji Vam ih je dodelio. koršćenje kolačića ubrzaće Vašu navigaciju na našoj online prodavnici.

U ime firme Insomnia Interiors d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni firme Insomnia Interiors d.o.o. (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Koliko su vaši podaci koje čuvamo bezbedni?

Podaci koje nam dostavite se čuvaju na sigurnim serverima konfigurisanim isključivo za dozvoljen pristup. Podaci su šifrovani kada se to zahteva standardima koji važe za našu industriju. Ne postoji informacija koja se prenosi internetom ili skladišti na serverima koja je 100% sigurna. Metode navedene gore su standardne mere bezbednosti. Ipak, uvek postoje nepošteni ljudi, softver i oprema se mogu pokvariti i moguće su ljudske greške. Kao rezultat toga, ne možemo da garantujemo da će sve informacije pokrivene ovom politikom biti 100% sigurne, ali koristimo najsavremenije tehnologije enkripcije i zaštite podataka i poštujemo najbolje poslovne prakse.

Saglasnost sa uslovima korišćenja i promene istih

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korišćenja. NATIVO™ se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće nakon objavljivanja na ovoj strani.