Boxspring krevet ROMA sa dušekom i USB priključkom

Inovativan dizajn NATIVO™ boxspring kreveta sa LED rasvetom i USB priključkom. Preko 30 kombinacija boja, 5 standardnih dimenzija i najkvalitetnijih materijala!

 • Dizajnerski boxspring krevet NATIVO™
 • USB priključak
 • Proizvedeno u EU
 • Dušek i naddušek uračunati u cenu
 • Italijanska koža, premijum eko koža, štof
 • Posetite NATIVO™ prodajni salon Beograd - čekamo vas!

Više detalja

Snižena cena!
Novi proizvod

RSD 179.899,00

RSD 229.899,00

-22%

 
Više informacija

Produkt banner

Funkcionalni dizajnerski NATIVO™ boxspring kreveti za udoban san!

Luksus i udobnost, baš onakva kakvu dobijate u jednom hotelu, sada je dostupna i za Vaš dom.
Boxspring kreveti švajcarskog nameštaja NATIVO™ pružaju Vam komfort spavanja najviše klase.
Moderan i inovativni dizajn u kombinaciji sa vrhunskim materijalim upravo je ono što ROMA boxspring krevet izdvaja u prvi plan. Stabilna konstrukcija i dušek koji pruža potpunu anatomsku podršku Vašem telu, samo su neki od razloga, zašto baš hotelski krevet ROMA treba da bude Vaš izbor. U skladu sa inovativnim dizajnom i tehnološkim dostignućima, NATIVO™ švajcarski nameštaj spremio je i posebne dodatke u obliku LED osvetljenja i USB priključka.

NATIVO™ dizajnerski boxspring kreveti dostupni su u preko 30 kombinacija boja, 5 standardnih veličina i u različitim materijalima. Sa NATIVO™ brendom možete kreirati krevet po Vašoj želji i lako ga uklopiti sa ostatkom enterijera. Sigurni smo da ćete pronaći model po vašem ukusu!

Jedinstveni boxspring sitem sastoji se iz tri dela koji se naddopunjuju i čine funkcionalnu celinu:

Boxspring kutija - stabilna drvena konstrukcija sa jezgrom od Bonnell opruga. Kutija je iznutra tapacirana sunđerom i presvučena materijalom po vašoj želji. Ova kutija gradi stabilnu osnovu i ravnomerno raspoređuje pritisak tela. Kutije su međusobno povezane okovom.
Dušek - nalazi se na boxspring kutiji. Dušek pruža anatomsku potporu telu. Na taj način je garantovan ortopedski pravilan položaj tela. Vaša kičma, zglobovi i muskulatura trupa se opuštaju dok ležite na boxsrping krevetu NATIVO™ brenda.
Naddušek - na dušeku se nalazi naddušek koji boxspring sistemu daje dodatnu notu udobnosti.

Ovaj komad NATIVO™ dizajnerskog nameštaja proiezvodi se u EU i lako se montira. Prvoklasna udobnost i miran san sa NATIVO™ dizajnerskim krevetima!

NATIVO™ nameštaj patentiranog švajcarskog dizajna izrađen je od materijala vrhunskog kvaliteta čime je osigurana visegodišnja garancija trajnosti nameštaja. Dođite u NATIVO™ prodajni salon u Beogradu i na licu mesta se uverite u kvalitet i originalnost proizvoda. Naši eksperti za nameštaj stoje Vam na raspolaganju za savete i sugestije.

Dizajn i kvalitet
 • Moderan dizajn 
 • Materijali visokog kvaliteta
 • Prvoklasna izrada
 • Stabilna konstrukcija
 • Lako za održavanje
 • MADE IN EU
 • NATIVO™ patentiran švajcarski dizajn - ekskluzivno dostupan ovde !
Boxspring kutija

Sa Bonnell petostepenim sistemom opruga, tapacirana sunđerom.

Dostupne veličine:

140 x 200 cm (2 x 70x200 cm)
160 x 200 cm (2 x 80x200 cm)
180 x 200 cm (2 x 90x200 cm)
200 x 200 cm (2 x 100x200 cm)
200 x 220 cm (2 x 100x220 cm)

Visina: 22 cm

Dušek

480 opruga/ m²

Dostupne veličine:

140 x 200 cm
160 x 200 cm
180 x 200 cm
200 x 200 cm
200 x 220 cm

Visina: 20 cm

Naddušek

Naddušek sa COMFORT penom

(Možete naručiti i naddušek sa VISCO penom +24,000 rsd)

Visina: 5 cm

Boja

Kliknite na karticu "Boje" da biste videli palete boja za sve NATIVO™ materijale ili posetite naš prodajni salon u Beogradu gde možete pogledati izložene sve uzorke boja i materijala.
Molimo Vas da boju naznačite u polju za dodatni komentar tokom poručivanja.

Isporuka

1 x Boxspring krevet sa dušekom i naddušekom,LED rasvetom i USB priključkom

Dodatne opcije

Upotpunite dizajnerski boxspring krevet odgovarajućim noćnim ormarićem:

noćni ormarić ROMA dizajnerski Boxspring krevet NATIVO™ nameštaj Beograd Srbija

Dobro je znati...

Dizajnerske boxspring krevete NATIVO™ je moguće naručiti u različitim dimenzijama. Za izradu kreveta u dimenzijama po meri možete nam poslati upit e-mail-om, telefonskim putem ili posetiti NATIVO™ prodajni salon nameštaja u Beogradu. 

 
Specifikacija
Nominalni napon USB-a 5 V
Dozvoljeni napon USB-a 4,75–5,50 V
Maksimalni intezitet struje USB-a 0,5 A
Maksimalna snaga USB-a 2,5 W
 
Dimenzije

dimenzije boxspring krevet ROMA NATIVO™ nameštaj Beograd Srbijastruktura boxspring krevet ROMA NATIVO™ nameštaj Beograd Srbija

 
Boje

NATIVO™ palete boja

U ovoj kartici ćete naći palete za svaki od NATIVO™ materijala. Uzorke boja možete videti i uživo u NATIVO™ prodajnom salonu u Beogradu.

Italijanska koža

NATIVO™ paleta kožni dizajnerski nameštaj Beograd Srbija

Premijum eko koža

Štof

HUGO standardni štof paleta boja NATIVO™ dizajnerski nameštaj Beograd Srbija

Prava koža TOLEDO

 
Materijali

Opis NATIVO™ materijala

Premijum eko koža

Definitivno najekonomičniji izbor materijala za NATIVO™ dizajnerske garniture i krevete. Proizvodi se od poliuretana (PU). PU koža je takođe poznata pod imenom Kožni Tekstil. Eko koža se veoma lako čisti i izdržljiva je ako se redovno održava. Oni koji se odluče za ovu opciju dobijaju na originalnom dizajnu po prisupačnoj ceni.

Premijum eko koža VIENNA je specifična po tome što u svemu imitira izgled kože. Takođe, ona je specijalno tretirana protiv zadržavanja fleka od mastila. One se jednostavno brišu sa par poteza gumice. Dakle, idealan materijal za osobe sa malom decom koja su u fazi pisanja po zidovima i nameštaju.

Italijanska koža (sertifikovano)

NATIVO™ dizajnerski nameštaj u 100% pravoj italijanskoj telećoj koži. Italijanska koža teleći boks je meka, dugotrajna koža debljine od 1,2 do 1,4 mm. Koža ima prirodnu granulaciju koja se zadržava blagim tretmanom. Najluksuzniji materijal u ponudi.

Štof

Materjal otporan na grebanje
Pogodan za domaćinstva sa više članova
Visoka otpornost na habanje
Dostupan u različitim bojama

ASTORIA

NATIVO™ je uvideo da je u sferi štofa neophodno uvesti i štofove sa specijalnim karakteristikama. ASTORIA štof iwdvaja se svojom izdržljivošću od preko 100,000 ciklusa, što je izrazito dobra performansa za bilo koji materijal. Takođe, specijalno je obrađen za lako skidanje fleka vodom sa blagom sapunicom. Ovaj materijal je tretiran i protiv upijanja tečnosti, ona sam sklizne sa njega i ne ulazi u štof.

INFINITY

INFINITY je takođe specijalano tretiran NATIVO™ materijal. Iwuwetno mekan na dodir i sa tretmanom za lako skidanje fleka. Oba premijum štofa su pogodna za osobe sa malom decom ili kućnim ljubimcima zbog spospobnosti lakog skidanja fleka vodom sa malo sapunice.

 
Isporuka i montaža

Transport i preuzimanje

Ukoliko želite sami da preuzmete nameštaj, to možete učiniti u našem magacinu u Beogradu.

Dodatni troškovi naplaćuju se za dostavu svih NATIVO™ proizvoda. Dostava se izvršava na sobodnom prostoru ispred klijentovog ulaza. Za više informacija, kontaktirajte našu korisničku podršku na broj telefona 011 424 09 03 ili na e-mail adresu info@nativonamestaj.rs.

Troškovi isporuke podrazumevaju donošenje robe do ulaza zgrade ili kuće. Unošenje i montiranje nameštaja se dodatno naplaćuju. Za više informacija možete kontaktirati našu korisničku podršku.

 
Garancija

Garancija

Za sve NATIVO™ dizajnerske proizvode važi garancija proizvođača u trajanju od 24 meseca. Molimo Vas da reklamacije šaljete u pisanoj formi putem e-mail-a ili poštom.

6 Drugih proizvoda u istoj kategoriji