Top 4 funkcije NATIVO garnitura

NATIVO garniture za dnevnu sobu iz snova!

Funkcije koje svaka garnitura treba da ima. Upotpunite svoj odmor i olakšajte svakodnevne aktivnosti. Napunite telefon, odmorite se na RELAX funkciji, rashladite piće, pročitajte knjigu uz ugradnu lampu za čitanje… Izaberite najbolje za vaš dom.

Najnovije opcije za Vašu NATIVO garnituru

Funkcionalnost je jedan od ključnih pojmova kada je reč o NATIVO nameštaju. Napredovanjem tehnologije napreduju i naše dizajnerske garniture. Sve je dizajnirano za maksimalan komfor i opuštanje. Pored udobnosti i kvaliteta, omogućite sebi uživanje i u sledećim funkcijama.

Relaks funkcija

Mehanizam relaks funkcije omogućava da se sedište iz udobnog sedećeg položaja transformiše u zavaljen relax položaj za opuštanje. Zahvaljujući visoko kvalitetnim zakovicama  koje se koriste kod ovog mehanizma izbegnuto je habanje i škripa u zglobovima. Ovom funkcijom NATIVO garnitura će postati Vaše novo omiljeno mesto za odmor!
Izaberite sedište na kojem želite imati ovu funkciju. Samo jednim pritiskom na dugme, Vaš odmor posle napornog radnog dana može da počne!

Wireless punjač

Wireless punjač je jedan od najinovativnijih izuma u svetu modernih garnitura.
Više ne morate brinuti o tome koliko će još trajati baterija na Vašem mobilnom telefonu.  Bežični punjač je specijalno dizajniran, u obliku okrugle ploče na koji se stavlja telefon.

Punjenje telefona bez kabla je jednostavno zgodno, lako i brzo. Svi znamo da se vremenom kablovi brzo zamrse, što punjenje telefona pretvara u dosadan posao. A pogotovu ako imate telefon koji poseduje zaštitni čepić kod konektora za punjenje. Svaki put morate da vadite taj čepić i da ga vraćate. I pored toga, svakodnevo priključivanje telefona na klasično punjenje, dovodi do oštećenja kabla i konektora na telefonu.

Ovako, uz bežično punjenje samo spustite telefon na bazu i magija kreće!

Rashlađivač pića

Rashlađivač pića je funkciija koja je idealna za vrele letnje dane koji nas čekaju.
Omogućava Vam da u svakom trenutku imate pored sebe hladnu čašu pića. Nema sumnje da će mnogi poželeti ovako nešto na svojoj garnituri!

Masažer

NATIVO Vam nudi moderne dizajnerske garniture uz koje ćete doziveti novi nivo komfora.  Ako želite da spojite osećaj uživanja u komforu, sa osećajem opuštanja i relaksacije, pravi trenutak je da razmislite o kupovini garniture sa masažerom, koje su sa sve većim brojem opcija korišćenja tražene na našem tržištu. Prednost ovih garnitura je u tome što su Vam masaža i opuštanje dostupni na dohvat ruke. Naše nove modele upotpunili smo masažerom ugrađenim u sedište sa relaks funkcijom.

Vase je samo da pustite dobar film, a za sve ostalo se pobrinuo NATIVO!

Mi se uvek trudimo da vas iznenadimo i obradujemo nečim novim. Nastavite da nas pratite i podržavate, jer ko zna šta je sledeće čime ćemo pokušati da vas zasenimo.

Biraj NATIVO jer NATIVO znači uživanje i kvalitet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *