Kako odabrati pravi krevet

Kako da izaberem pravi krevet? Kako prilagoditi svoje želje funkcionalnosti i trendovima?

Važno je pažljivo odabrati posteljinu budući da potrošimo trećinu naših šrafova tokom spavanja. Krevet je takođe kralj sobe. To je intimni deo koji se mora poklopiti sa sobom. Krevet je izdržljiv komad nameštaja – kupovina je održiva investicija. Evo nekoliko saveta za kupovinu idealne postelje. Ako vam je potrebna pomoć u izboru dušeka, kliknite ovde. Naš savet je kupiti krevete istovremeno i kod istog proizvođača. Naš izbor je NATIVO™ brend.

Funkcionalnost

Bitno je napomenuti da je krevet estetski nameštaj, ali koji mora biti i funkcionalan i udoban. Dobra posteljina nam omogućava da se dobro odmorimo i dobro oporavimo naše mišiće. Imajte na umu da nije preporučljivo imati puno nameštaja u sobi. U najboljem slučaju potrebno je zadržati samo krevet i bočne stolove u spavaćoj sobi. Krevet bi trebalo da bude centralni deo sobe.

Veličina

Kao i kod dušeka, dužina kreveta mora biti najmanje 15-20 cm veća od veličine vašeg tela. Vaše stopalo ne bi trebalo da visi i glava ne sme da dodirne uzglavlje kreveta.

Visina kreveta zavisi od vašeg ukusa. Imajte na umu, međutim, da ćete postati hladniji kada je krevet u blizini. Takođe, ujutru je teško za one koji nisu u formi.

Ne zaboravite da dušek dodaje dodatnu visinu vašeg kreveta.

Dizajn

Danas je moguće pronaći krevete u svim stilovima iu različitim bojama.

Okrugli krevet

Okrugli oblik čini ovaj nameštaj remek-delom. NATIVO™ brend nudi različite boje i veličine. Preporučujemo ovaj stil za mlade ljude zato što nije mnogo visok – morate biti u stanju da ustanete ujutru.

Talasasti krevet

Ovaj model zadovoljava svaki ukus. Istovremeno je dinamičan i tamna, veseo i sofisticiran, savremen i klasičan. Postoje modeli sa talasima koji su manji ili veći, odnosno sa većim ili manjim brojem talasa. Imajte na umu da se ovaj dizajn ne odnosi na dušek, koji ostaje stabilan i ne upada. Nudimo vam neke modele brenda NATIVO™.

Prostor za odlaganje

Postoje i modeli koji ističu prostor za skladištenje ispod kutije. Veoma praktičan i funkcionalan, pruža vam mogućnost da vaš posteljinu držite u krevetima.

Nega tapaciranih kreveta

Trenutni trend je uglavnom tapacirani kreveti. Oni su elegantni i luksuzni. Budite pažljivi sa materijalom za tapaciranje. Izaberite materijale koji je lako održavati kao što su koža ili veštačka koža. Brend NATIVO™ ima širok izbor tapaciranih kreveta :

Za savetovanje o izboru pravog dušeka kliknite ovde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *