Boja garniture: saveti za pravi odabir

Idealna boja garniture

Garnitura je najbitniji komad nameštaja u dnevnom boravku. Pored toga što je mesto za opuštanje i porodično okupljanje, ona postaje vaš najbolji prijatelj u danima koje provodite kod kuće. Prava boja za kauč ne samo da može dati čitavoj sobi smisao, već predstavlja i njenu osobnost.

NATIVO modeli garnitura su lako prilagodljivi zahvaljujući velikom izboru boja i materijala. Nudimo vam više od 30 različitih kombinacija boja, koje vam omogućavaju da odaberete one koje najbolje odgovaraju vašoj dnevnoj sobi. Osim toga, imaćete jedinstvenu sofu po sopstvenom ukusu.

NATIVO boje

Neutralne boje

Klasična bela boja lako će se ukopiti u bilo koji enterijer. Pored toga što daje svetlinu vašoj dnevnoj sobi, čini je prijatnom i sofisticiranom.

Dizajnerska garnitura ROUGE XXL sa LED rasvetom i USB priključkom

Neutralne boje kao što su bela, siva i kremasta, nikada ne izlaze iz mode. Štaviše, lako se uklapaju u sve stilove.

Dakle, ako sređujete novu ili praznu prostoriju, možda je bolje da odaberete kauč neutralne boje, i koristiti ga kao polaznu tačku za ukrašavanje ostatka prostora.

Dizajnerska garnitura MESIA XXL sa LED rasvetom

Tamne nijanse

Nekada treba razmotriti i druge članove porodice. Ako imate cimera, decu ili kućnog ljubimca, tamne nijanse predstavljaju bolji izbor. Neka tamnija nijansa sive bi npr. pomogla da sakrijete i lakše izbegnete eventualne mrlje.

Dizajnerska garnitura NEMESIS CORNER U FORM sa LED rasvetom i USB priključkom

Ako želite da stvorite opuštajuću atmosferu sa modernim dodirom, možete izabrati boju kauča u hladnim bojama. Teget i svetlo plava podsećaju na nebo i more, stvarajući osećaj duboke relaksacije, dok zelena boja, stimuliše um i telo.

Dizajnerska garnitura HERMES XL sa LED rasvetom

Vedre boje

Ukoliko već imate lampe, tepihe ili slike u jarkijim bojama, kauč u teget boji će se odlično uklopiti u vaš ambijent. Ako živite u gradu, učinite da vaš dnevni boravak odiše vedrinom.

Crvena, žuta ili narandžasta su idealan izbor da vaša dnevna soba bude ušuškana i prijatna.

Dizajnerska garnitura GREGORY MINI sa LED rasvetom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *