Moderna bašta sa nameštajem od ratana

Stvorite oazu u svojoj bašti sa nameštajem od ratana. Organizujte svoj balkon, terasu ili baštu u prostor za odmor

Kada odlučite da prilagodite svoj otvoreni prostor, morate odabrati stil. Naš topli savet – ako se opredelite za savremeni nameštaj, pratite ovaj stil do kraja. Još jedan savet je kupiti sav nameštaj sa istim dizajnom, teško je koordinirati nameštaj od dva različita proizvođača.

Ratan – otporan materijal

Ratan je izdržljiv materijal i lak za održavanje. Ovaj materijal je otporan na kišu i sunce. Ratan se koristi u proizvodnji nameštaja zbog svoje čvrstoće. Međutim, preporučljivo je pokriti ratan nameštaj tokom loše sezone, da se ne bi deformisao.

Funktionalnost i dizajn

Moderni stil karakteriše čiste, jednostavne linije koje kombinuju funkcionalnost i dizajn. Baštenski nameštaj se koristi za relaksaciju i trenutke radosti sa bližnjim. Kauč, salon, trpezarija – sve na otvorenom. Preporučujemo da uzmete u obzir broj položaja sedišta i upotrebu nameštaja koji vam je potreban.

Outdoor-Lounge

Pravi vanjski salon! Ratan nameštaj za baštu je redizajniran na takav način da ga danas ne možemo razlikovati od onog napravljenih za unutrašnjost. Integrisane police, moderan dizajn, LED rasveta… Ovaj tip nameštaja je idealan za veliki slobodan prostor, na primer, pored bazena. Logično je dodati kauč sto ratanu.

Trpezarija

Ako želite da postavite kuhinju i trpezariju u svojoj bašti, preporučujemo vam da izaberete set stolova i stolica. Teško je koordinirati sto i stolice odvojeno.

Boje ratana

Izbor boja je subjektivna stvar. Nameštaj od ratana uglavnom je sivo-crne boje. Ali brend NATIVO™ nudi i svetle boje: žuto, crveno, belo, narandžaste, bež… Slobodno stavljajte boje u svoju spoljašnjost. Naročito ako imate decu. Ipak, ako više volite neutralnu boju – izaberite sivo, smeđe, crno. Sa 9 boja NATIVO ™ jastuka, možete odabrati između 81 kombinacije boja.

Vodootporni jastuci

Baštenski nameštaj je izložen kiši i suncu. Bitno je odabrati nepromočive jastuke za baštenski nameštaj. Odlučite i za jastuke koji su otporni na UV zrake. Ove dve karakteristike obezbeđuju dugovečnost vašeg nameštaja. NATIVO jastuci su dostupni u 9 boja i sve su vodootporne i UV-otporne. Izaberite belu, kremu, bež, crvenu, žutu, narandžastu, sivu, smeđu ili crnu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *